20 Temmuz 2013 Cumartesi

Kadın Bütün Gün Ne Yapar?

Şu internet denen olayın da bir trendi var...

Bazen beğenilen yazılar fotoğraflar bir anda her yere yayılıyor. (Aslında ne kadar korkunç birşey bu farkında mısınız? )

Ama ben bu konuda biraz özürlüyüm sanırım, bazen bir yazı, bir fotoğraf görür paylaşırım aaa ne komikmiş diye. Arkadaşlarıma mail atarım.. Genelde geri dönütü: "aman sen daha bunu yeni mi gördün?" olur... E insan bozuluyor tabi. :))
Herkesin bildiği bir fıkrayı anlatmak gibi birşey bu...

Herneyse, ben yine bir yazı gördüm ve muhtemelen çok önceden çok popüler oldu ama ben yine de dayanamayıp paylaşacağım. Pek sevdim çünkü:))



Adam akşamüstü eve geldiğinde bahçenin karmakarışık olduğunu görmüş. Çocukları bahçede çamur içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde bir kapısı açık ve yamuk halde duruyormuş.

Evin girişindeki halının bir kenarı kıvrılmış havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki TV’nin sesi sonuna kadar açık bir halde çizgi film kanalındaymış. Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk giysileri ile kaplıymış. Mutfakta lavabo kahvaltı bulaşıkları ile doluymuş.

Kırılmış bir bardağın parçaları masanın altındaymış. Üst kata yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş. Telaşla karısının başına kötü bir şey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış.

Yatak odasına girdiğinde karısını gecelikle uzanmış kitap okurken bulmuş. Kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.

Adam “Her zamanki gibi” deyip şaşkınlıkla sormuş: “Ne oldu böyle?”

“Sen her gün eve döndüğünde “Bütün gün ne yaptın ki?”demez miydin? Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım.”

Tabi her bey böyle olacak diye birşey yok ama bu şekilde düşünen çok insan var malesef. 
Siz bir de bu kadının çalıştığını düşünün...

Ama aklıma şu soru geldi mecburen:

"Acaba ev o hale geldikten sonra eski haline getirmek için yine kim uğraştı?":))



                 
         


3 yorum:

Okuduğunuz yazının son kelimesine geldiğinizde aklınıza geleni bilmek beni gerçekten mutlu eder...
Ayrıca;
Yaptığınız Yorumun Cevabını Mail Adresinize Gelmesini İsterseniz Yorum İletisinin Sağ Altındaki " E-Posta yolu ile abone ol" tıklamanız yeterlidir.